020 – 679 99 05         Personeel       Contact

open dagen

Open Dagen
We zouden het heel leuk vinden om je op de Open Dagen te zien!

Op de Open Dagen richten we onze school zo in dat je alle vakken kunt zien. Je kunt er op je gemak rondkijken. In elk klaslokaal is iets leuks en leerzaams te doen. Op deze dagen zijn veel brugklassers aanwezig, maar ook mentoren, ouderejaars, docenten en ouders. Heb je vragen, dan kun je die stellen. Neem je eventuele vragenlijst mee of kijk hier,  misschien worden je vragen al beantwoord. En als je na de Open Dagen verder wilt kennismaken, is er onze Lesjesmiddag. Daar volg je interessante mini-lessen voor meerdere schoolvakken, om een nog beter beeld van het Gerrit te krijgen.

Je bent van harte welkom!

Inschrijven voor Open Dag
Om de grote drukte op de Open Dagen te spreiden, schrijf je je (vanaf 6 januari 2020 om 15.00 uur) via de onderstaande links in. We hebben een klein en karakteristiek gebouw waar niet zo heel veel mensen in kunnen, daarom vragen we je (als dat lukt) om alleen te komen of samen met maximaal één ander; bijv. je vader of moeder, of een vriend(in).

28 januari van 18.00 uur tot 21.00 uur
29 januari van 15.00 uur tot 20.00 uur

De inschrijving start na de kerstvakantie op 6 januari om 15.00 uur

Inschrijven voor Lesjesmiddag
Om de klassen niet te groot te maken, schrijf je je (na de Open Dagen) via de onderstaande link in. Je ouders mogen je komen brengen, maar de lessen zijn natuurlijk alleen voor leerlingen – net als in het echt!

Lesjesmiddag
woensdag 12 februari, 13.45 – 15.45 uur

De inschrijving start op 30 januari om 15.00 uur 

Inschrijven voor oudermiddag
Tijdens jullie lesjesmiddag geven we ook een aparte ouder voorlichting. De eerste begint om 14.00 uur en de tweede begint om 15.00 uur. De voorlichting duurt ongeveer 20 minuten. Ook hiervoor moeten je ouders zich inschrijven via deze link.

 

Vragen?

Heb je een vraag over onze kennismakingsdagen? Dan kun je altijd terecht bij Bianca Timman, onze leerjaarcoördinator van de eerste klassen: b.timman@gerritvdveen.nl