020 – 679 99 05       Contact    

Kunst & Techniek onderbouw project ‘Artecherrit’ 

Over een week gaan we van start met het onderbouwproject Arttecherrit! En dat belooft wat te worden! Deze cultuurdagen staan namelijk in het teken van Kunst & Techniek. Wat we gaan doen? Drie dagen lang gaan alle onderbouwleerlingen aan de slag met het bedenken, ontwerpen en maken van lichtkunstwerken vanuit natuurkundige principes! Dat betekent dat de school wordt omgetoverd tot één groot atelier. De onderbouw wordt begeleid door de kunstdocenten en de bètadocenten. Het gaat tenslotte om een combinatie van kunst en techniek. Er is zelfs een hele website ontwikkeld waarop verschillende opdrachten en voorbeelden te vinden zijn. 

Op vrijdagmiddag worden tussen 14.00 en 15.30 uur alle ontwerpen en installaties geëxposeerd op school. Deze expositie is openbaar en dus te bezichtigen voor medeleerlingen, docenten, ouders en buurtgenoten. De beste en mooiste installaties komen in aanmerking voor de Arttecherrit Award die aan het eind van de middag wordt uitgereikt door een vakjury. 

Kortom, drie vette Cultuurdagen op het raakvlak van Kunst & Techniek! Voor alle onderbouwers: lees je programma goed door, bekijk de website http://arttecherrit.nl/ en Step into the Light!….