020 – 679 99 05         Personeel       Contact

TopTutors

Bijles op het Gerrit van der Veen College

Sinds september 2017 is het Gerrit van der Veen College een samenwerking aangegaan met Stichting TopTutors. Deze stichting heeft het doel om kwalitatieve begeleiding, in de vorm van bijles, voor alle leerlingen beschikbaar te maken. Wat zo speciaal is aan TopTutors, is dat de bijles wordt gegeven door oud-leerlingen van de school. Deze studenten zijn bekend met de school, de docenten en de gebruikte boeken, en geven allemaal bijles in hun eigen interessegebied.

TopTutors is een landelijke organisatie, die samenwerkt met Socrates Honour Society, een nationaal netwerk van topstudenten. Deze samenwerking zorgt ervoor dat ze de meest geschikte studenten kan bereiken om bijles, thuis of bijvoorbeeld op school, te geven. Scholieren profiteren van dit netwerk.

Elke lokale afdeling wordt geleid door een zogenaamde “Managing Tutor”. Dit is degene waar je terecht kunt met algemene vragen of verzoeken over de bijlessen. Op deze manier zorgt TopTutors voor een persoonlijke aanpak voor jouw situatie. Voor het Gerrit van der Veen College is oud-leerling Jóia Boode de Managing Tutor.

De bijlessen bedragen €17,50 per klokuur en eenmalige bijdrage van
€15 per schooljaar.  

Hierbij biedt TopTutors:

  • Individuele begeleiding in alle vakken
  • Geen pakket of abonnement
  • Je betaalt alleen voor de afgenomen uren

Bijles door oud-leerlingen

  • staan dichtbij de leerling
  • vertrouwd met de lesmethodes
  • kennen de docenten
  • korte lijnen met de school

Voor meer informatie en om je aan te melden kun je terecht op:
TOP Tutors Gerrit van der Veen College

 Neem direct contact op via: joiaboode@toptutors.nl

Mijn naam is Jóia Boode, ik ben 20 jaar oud en ik zit in het tweede jaar van de docentenopleiding Biologie. Ik heb een bijzondere route gevolgd om hier te komen. Zo begon ik op een Vmbo school en ben ik binnen zes jaar met een vwo-diploma weggegaan. Bijles geven doe ik al heel lang. Ik weet hoe belangrijk het is om als leerling soms net dat zetje in je rug te krijgen om het beste uit jezelf te halen. Een baan als Managing Tutor is me daarom op het lijf geschreven. Ik kan lesgeven en er tegelijkertijd voor zorgen dat leerlingen van verschillende enthousiaste tutoren de hulp krijgen die ze nodig hebben om het meeste uit zichzelf te halen.