020 – 679 99 05         Personeel       Contact

Kunst+ klas

We merken dat steeds meer leerlingen samen met kunst en cultuur bezig willen zijn. Daarom hebben we vanaf aankomend schooljaar een speciale Kunst+ klas. Leerlingen die boven op de normale basis van 5 uur kunstvakken en naast het reguliere onderwijs nog extra creatief-kunstzinnig onderwijs willen volgen, kunnen auditie doen voor de Kunst+ klas. Deze klassen zijn bedoeld voor leerlingen die zich al op intensieve wijze ontwikkelen in een bepaalde kunstvorm of dat willen gaan doen. Denk aan kinderen die al lessen volgen op de muziekschool, dansen, Jeugdtheaterschool Amsterdam of mode-, teken- of andere kunstzinnige interesses hebben.

We vinden het belangrijk dat leerlingen interesse in kunst en cultuur hebben, dat zij ambitieus zijn op creatief gebied, maar evenzo dat ze plezier hebben in het creatief bezig zijn. Leerlingen komen bij ons op school om te leren.

Daarom nodigen we ook leerlingen uit die geen kunstonderwijs naast of tijdens de basisschoolopleiding hebben gehad. Als deze leerlingen wel graag met kunst, cultuur en creativiteit aan de slag willen, kunnen ze auditie doen voor de Kunst+ klas.

De Kunst+ klas leerlingen komen samen in de klas met de DAMU-leerlingen.

Dat betekent dat je naast de gewone kunstvakken nog extra kunstlessen krijgt met een speciale klas. Wil je daarvoor in aanmerking komen? Dan kun je bij ons auditie komen doen. De auditiedagen vallen, net als de lesjesmiddagen, ook in de week van 15-19 februari 2021. Ook hiervoor geldt: aanmelden verplicht! Informatie over de audities volgt na 1 februari op deze site.

Wil je meer weten over de auditiedagen en de Kunst+ klas? Laat dan hieronder je gegevens achter.