020 – 679 99 05       Contact    

Iedereen geslaagd voor Cambridge Engels!

Met trots kunnen we melden dat alle leerlingen voor het Cambridge Engels zijn geslaagd. Dat betekent tien bovenbouwleerlingen voor hun Cambridge Advanced Exam en 12 derdejaars voor het B2 First Exam. Allemaal van harte gefeliciteerd!

Het Gerrit van der Veen College wil talige talenten de mogelijkheid bieden om hun Engels naar een nog hoger niveau te brengen. Daarom starten we ook volgend schooljaar weer in de tweede klas met een programma Cambridge English dat opleidt tot het diploma ‘Cambridge English: First’ (FCE).

Leerlingen bereiken in 1,5 jaar een niveau van het Engels dat hen in staat stelt met vertrouwen te communiceren in allerhande situaties die in het dagelijks leven voorkomen. Het is een gedegen basis voor leerlingen die in klas vier willen doorgaan met het ‘Cambridge English: Advanced’-programma (CAE). De huidige derdeklassers kunnen volgend schooljaar als vierdeklasser meedoen met deze cursus en opgaan voor het CAE-programma. Meer weten? Kijk op onze website. We are looking forward to seeing you there!