020 – 679 99 05       Contact    

Praat mee

Wij vormen de leerlingenraad van het Gerrit van der Veen College. We zijn een groep enthousiaste leerlingen die zich bezighoudt met de volgende zaken:

  • het organiseren van leuke acties en momenten voor de leerlingen (zoals de jaarlijkse rozenactie op valentijnsdag);
  • het vormen van een aanspreekpunt voor leerlingen;
  • het vertegenwoordigen van leerlingen binnen de school.

Aan het begin van een nieuw schooljaar wordt er een nieuwe raad van 10 leden samengesteld uit klassenvertegenwoordigers. De raad komt eens in de drie weken bijeen voor overleg en heeft gesprekken met de schoolleiding, docenten en andere leerlingen.
Wij vinden dat er altijd ruimte is voor verbetering: een nóg fijnere sfeer en nóg beter onderwijs. Dat willen we als leerlingenraad samen doen met leerlingen, medewerkers én ouders. Dus, als jij ideeën hebt over wat je anders zou willen zien op school, als er iets is waar jij tegenaan loopt of als je gewoon onze hulp nodig hebt, laat het ons weten door te mailen naar: leerlingenraadgvdv@gmail.com

Lees hier het Leerlingenraadreglement en onze Doelstellingen.

Leden:

Isabel Galjé                (6VA)
Tijn Vermeulen         (6VB)
Kainat Malik               (5VA)
Mirna Breberina        (5HC)
Boele Steensma        (4VC)
Nima Haaksma          (4HA) (Vice-voorzitter)
Olivia Smissaert         (4HD) (Voorzitter)
Mette Boes                 (3VC) (Secretaris)
Isabelle van Schie      (3A)
Leonore van Spijk      (1E)

 

Leerlinggeleding medezeggenschapsraad
Kainat Malik en Mirna Breberina. Zie verder de pagina van de MR.

 

Leerlingencommissies

Naast de leerlingenraad kent het Gerrit van der Veen College nog vier andere leerlingencommissies:

Feestcommissie: deze groep organiseert samen met de schoolleiding jaarlijks drie feesten. De feestcommissie regelt deze feesten van a tot z, aan alle details wordt gedacht wat maakt dat elk schoolfeest een waar spektakel is.
Commissie Licht en Geluid: deze groep zorgt voor mooie verlichting en goed geluid bij evenementen in de aula. Een mooie groep voor de techneuten onder ons, want je kan er veel leren en het is bovendien super gezellig! 
Schoolkrantredactie: deze groep wordt binnenkort in het leven geroepen en houdt online de laatste nieuwtjes en weetjes bij.
Brugklascoaches, iedere brugklas wordt vanaf de kennismakingsmiddag begeleid door drie brugklascoaches. Dit zijn enthousiaste leerlingen uit de vierde klas die de brugklassers helpen om zich snel thuis te voelen op hun nieuwe school. De coaches zijn er op allerlei belangrijke momenten bij in het eerste jaar: tijdens het kamp, de sinterklaasviering maar ook op sportdagen en excursies.