020 – 679 99 05       Contact    

Aanmelding brugklassen 2023-2024

Aanmelding voor de Centrale Loting en Matching 2023-2024

 

Leuk dat je je op onze school wilt aanmelden. De inschrijvingen zijn van 6 maart t/m 16 maart 2023 en zijn online. Log in het ouderportaal van ELK, het Elektronisch Loket, en volg de stappen op.
 
Op het Gerrit van der Veen College hebben we plaatst voor 173 leerlingen.

  • 85 leerlingen havo en havo/vwo
  • 88 leerlingen vwo

Van deze 173 leerlingen vormen we 2 vwo klassen, 2 havo/vwo klassen en 2 kunst+klassen, Leerlingen die in de kunst+klas willen geven dat bij de inschrijving aan. Zie verder de website bij kunst+klas.

We hebben dus volgend schooljaar plaats voor:

  • 2 havo/ havo-vwo klassen
  • 2 vwo klassen
  • 2 kunst+ klassen (havo t/m vwo advies)

 

Cultuurprofielschool
Wij zijn een cultuurprofielschool. Leerlingen die bewust kiezen voor creativiteit, kunst en cultuur zijn op het Gerrit van der Veen College heel erg op hun plek en zeer welkom. Kies je voor creatief, dan kies je voor het Gerrit en zet je ons op nummer één!

Voorrang

Er is voorrang voor onze leerlingen van de DaMu-opleidingen. Zij vormen naast de andere zes brugklassen een aparte DaMu-klas en hebben les op de dependance in de Moreelsestraat.

Hardheidsclausule

Wanneer er sprake is van zwaarwegende persoonlijke omstandigheden, een gezondheidssituatie of een bijzondere thuissituatie, kun je in aanmerking komen voor directe plaatsing. We noemen dit de hardheidsclausule. Je ouders/verzorgers dienen in dat geval vòòr woensdag 22 februari 2023 een mail te sturen naar onze zorgcoördinator Marian Vincken (m.vincken@gerritvdveen.nl). Het is belangrijk dat zij duidelijk aangeven waarom jullie denken dat je hiervoor in aanmerking komt. Uiterlijk 4 maart 2023 volgt de beslissing of je via de hardheidsclausule wel of niet op het Gerrit van der Veen College plaatsbaar bent.

Heb je nog vragen? Mail dan gerust naar groep8@gerritvdveen.nl.